Undo Send to Inventory Sends Tech Way Underground

EerieLnu

Well-Known Member
Joined
Dec 3, 2018
Messages
9
Likes
21
Points
46
Location
ca
Website
eric.malsum.org
#1
1.0.1.2/1.0.1.3 Win 64 - Undo Send to Inventory Sends Tech Way Underground

Platform
Windows 10 Pro 64 bit

Game version
1.0.1.2/3

Frequency
Every time

Game Mode
Campaign/Creative (haven't tried in the R&D chamber)

Description and Steps to reproduce
Have an anchored tech, whether it's a SCU or a turret or an auto-miner or just a random junk pile, send it to your inventory with the radial menu, click the Undo button, it reappears, but underground, and the only way to retrieve it is to go into build mode, move your camera underground, and send it to inventory again, or if it's one block, grab it, and put it on the ground.

Additional files
N/A, happens everywhere.

PS: apologies if this has been reported already, I came up with an empty or irrelevant search result after a few tries.
 

kae

PAYLOAD STUDIOS
Joined
Mar 7, 2018
Messages
439
Likes
545
Points
205
#2
Hey there, thanks for reporting!

I assume you're on the unstable branch since you're talking about the radial menu, I'll move it over :)

Can you try verifying your steam cache and see if that fixes the problem?
If it doesn't can you attach a save file and the output log for us to look at please?
You can find out where to grab your output log below

Cheers!

---

To obtain a game log:
For Windows:

In Steam > Library, right-click on TerraTech
Select Properties
Select Local Files tab
Click on Browse Local Files
Find output_log.txt in the TerraTech data folder

Note: If you are playing TT_Unstable beta branch, the path is:

C:\Users\*Username*\AppData\LocalLow\Payload\TerraTech

For Mac:

The file should be at ~/Users/YourUserName/Library/Logs/Unity/Player.log

For Linux:

The file should be at ~/.config/unity3d/Payload/TerraTech/Player.log
 

kae

PAYLOAD STUDIOS
Joined
Mar 7, 2018
Messages
439
Likes
545
Points
205
#4
Yeah, as soon as humanly possible I'll get that here. Yes, on unstable branch. I though the generic radial menu pre-1.0.1.3 was on stable 1.0 too. My mistake =).
It's all good, I've been able to reproduce this issue quite easily on the unstable branch :)
We'll get this one fixed up.

Thanks for reporting!
 
Likes: EerieLnu