Issues With Forum

Traveel

Well-Known Member
Joined
Sep 14, 2017
Messages
809
Likes
626
Points
495
#1
Whenever I go to a page I get this wall of jumble:
Screen Shot 2018-05-26 at 11.34.58 PM.png
AND REFRESHING 20 TIMES DOESN'T HELP SO I HAVE TO COPY AND PASTE THE LINK 5 TIMES BEFORE I CAN ACCESS THE PAGE. There are some Asian characters in there. We got question marks in rhombus'. We got greater than signs. @ signs. Screwed up A's up in here. I'm not sure if anyone else is getting this.
 

Dat Derp

Chief SFS scientist
Joined
Apr 3, 2018
Messages
239
Likes
336
Points
270
Age
14
#7
I get this as well sometimes on my android tablet and windows 10 computer.
 

JimmyBlether

A Kerbal Demon
Joined
Jul 31, 2017
Messages
2,660
Likes
2,981
Points
570
Location
The Kraken's Lair
Website
tinyurl.com
#8
Whenever I go to a page I get this wall of jumble:
View attachment 22308
AND REFRESHING 20 TIMES DOESN'T HELP SO I HAVE TO COPY AND PASTE THE LINK 5 TIMES BEFORE I CAN ACCESS THE PAGE. There are some Asian characters in there. We got question marks in rhombus'. We got greater than signs. @ signs. Screwed up A's up in here. I'm not sure if anyone else is getting this.
Had it once, pretty recently on my pc. I burst out laughing! I copied it into a document, and it was massive.
 
Joined
Apr 2, 2017
Messages
3,527
Likes
2,627
Points
670
Location
Stalk me not
#9
I get this like every other time I use a link on these forums. I'm also on Safari, so I think that's the problem. Another thing with Safari is that the old themes don't work except for Social and Default.
 
Likes: JimmyBlether