[1.0.0.1]HE Anchor Side APs Blocked

Lost Ninja

Well-Known Member
Joined
Jul 17, 2015
Messages
1,208
Likes
859
Points
520
Age
43
Location
Yorkshire Dales under a rock.
#1
The Attachment Points on the side of the HE Anchors have issue when trying to attach blocks to them. Basically 99% of the time you can't, occasionally you can but it's definitely the exception rather than the rule. You can place them down next to other blocks and in that position they sometimes become attached (and sometimes not).
 

kae

PAYLOAD STUDIOS
Joined
Mar 7, 2018
Messages
506
Likes
605
Points
305
#2
Hey there Lost Ninja,

I'm seeing the same issues as you're seeing with the HE rotating anchor, but not with the fixed one, can you confirm this is the same on your end or are both acting up for you?

Cheers!
 

kae

PAYLOAD STUDIOS
Joined
Mar 7, 2018
Messages
506
Likes
605
Points
305
#4
We're aware of the blocks having problems when attempting to attach them to the GSO and VEN mobile SCU, that's a different problem and should be already logged :)

Thanks for the comment anyways!
 

Lost Ninja

Well-Known Member
Joined
Jul 17, 2015
Messages
1,208
Likes
859
Points
520
Age
43
Location
Yorkshire Dales under a rock.
#5
Hey there Lost Ninja,

I'm seeing the same issues as you're seeing with the HE rotating anchor, but not with the fixed one, can you confirm this is the same on your end or are both acting up for you?

Cheers!
Will have a look.

Edit:
@kae After checking, yup only rotating anchor here too...
 
Last edited: